Вансітон Лецитин

Лецитин – це комплекс фосфоліпідів та ненасичених жирних кислот, який є незамінним будівельним матеріалом клітинних мембран. Він є основоположною хімічною речовиною для формування міжклітинного простору, нормального функціонування нервової системи, нормальної робочої діяльності мозкових клітин та служить одним з основних матеріалів печінки.
Лецитин необхідний організму як будівельний матеріал для оновлення пошкоджених клітин. З лецитину складається 50% печінки, 1/3 ізолюючих і захисних тканин, які оточують головний та спинний мозок. Вітамін B5 (пантотенова кислота) сприяє перетворенню холіну, який входить до складу лецитину, на ацетилхолін, що є одним з найважливіших нейромедіаторів. У результаті покращується та прискорюється передача нервових імпульсів у корі головного мозку, тим самим активізується розумова діяльність і творча активність, підвищується працездатність та покращується пам’ять.
Енергетична та харчова цінність: [у 100 г продукту]
Енергетична цінність | 882 ккал/3690 кДж |
Білки | 0 г |
Жири | 98 г |
Вуглеводи | 0 г |
Склад в 1 порції (6 г):
Лецитин | 5,998 г |
Вітамін B5 | 0,002 г |
Не містить: консервантів, ароматизаторів, підсолоджувачів і барвників.
Спосіб застосування: застосовувати по 1 чайній ложці (4-6г) 2 рази на день під час їди.